2012-07-09 09:15:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - keressen új utakat!

Napi horoszkóp július 9-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne féljen annyira a szerelemtől! Van valaki, akinek a látásától folyton úgy érzi, hogy elgyengül. Amit nevezhetünk akár szerelemnek is. Ha folytonosan a csalódástól retteg, akkor lemond élete egy nagy tapasztalatáról.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma is sokat dolgozik. Még jó, hogy legalább úgy érzi, megvan az eredménye. Az anyagiak mérlege az utóbbi időben a javára billent. Sajnos, van is mire költeni. A családja hálája azonban mindennél többet ér.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ez egyszer ne legyen olyan okos, adja át magát az érzelmeinek! Ön mindig a saját útját járta, mert valamiért félt feladni a függetlenségét. És ez még akkor is így van, ha amúgy a házasság kötelékében él. Végre fel kellene oldódnia.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A kötelességek teljesítésével még nem ér el igazi sikereket. Ehhez valami több kell. Néha épp az, hogy a kötelességeit – vagy amit reális gondolkodásával annak vélt – elhanyagolja. A keletkező űrben megélheti a kreativitását.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az Oroszlánoknak most jó sok kitartásra lesz szükségük a mai napon. Ha azonban jól vesz ma az akadályokat, akkor sok további kellemetlenségtől megkímélheti magát. Legjobb, ha már reggel a tükör előtt gyakorolja a pléhpofát.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön alighanem a nap nyertese lehet. Ma minden jól alakul otthonában, párkapcsolatában, munkahelyén egyaránt. Ráadásul még a gyermekei is meglephetik valami igazán szívmelengető kedveskedéssel. Ha magányos, akkor szerelem jő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kicsit nem ártana visszavennie a tempóból. Az utóbbi időben sikerült jól felpörgetnie magát, és ez bizony meglátszik már a családi kapcsolatain is. Pedig nincs oka, hogy haragudjon bárkire is. Ön vette a nyakába a terheket.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Eljött az ideje annak, hogy új utakat keressen. Ez egyrészt előremozdító lehet, másrészt sajnos azt is jelenti, hogy kevés dolgot tud csak befejezni a magától elvárt precizitással. Sajnos a kapkodás most nem kikerülhető.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Tele van energiával, amit, ha nem vigyáz akár akaratosságnak is érezhetnek az ön környezetében élők. A legjobb módja, hogy ezt elkerülje, hogy belevonja őket is célkitűzéseibe, elgondolásaiba. Persze csak akkor, ha ők is akarják.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha sikerül kordában tartania e lelkét feszítő nagy erőket, akkor elérheti, hogy azok nem szétszedik, hanem éppen ellenkezőleg a hasznára válnak majd útja során. Ehhez első lépésként meg kell tanulni hallgatnia.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha híján van az önfegyelemnek, akkor akár önfejűnek, mi több, lázadónak is tűnhet. A mai napon a szabadságvágya nem ismer mértéket. Ezt azonban ne a munkahelyén hangoztassa. Ott a kötelességeké a fő szerep, ezen nem változtathat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Uralkodó bolygói fényszögének hála a szokásosnál is inspiráltabb, és ihletettebb lehet a mai napon. Ez persze a környezetében élőknek úgy tűnhet, hogy ön álmodozó, alvajáró, vagy felhőnéző. Egyszóval haszontalan. Pedig nem az.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: